Runijev kraj u Junajtedu?

Svetski sport - Sreda 22.02.2017 - 08:13

Novi kineski prvoligaš Tijanđin i dalje traži napadača. Doveli su do sada Pata, Aksela Vitsela, imaju još mesta za strance, traže klasičnog napadača.

Bomba za kraj prelaznog roka? FOTO: Reuters Bomba za kraj prelaznog roka? FOTO: Reuters

To nije Vejn Runi.

"Jesmo pričali, ali to je bilo čisto informacija, jer on ne odgovara našem stilu igre, tačnije, tražim nešto drugo", rekao je nekadašnji kapiten Italije.

Poslali su ponudu za Obamejanga.

"Jeste, pregovarali smo, ali Dortmund nije želeo da ga se odrekne pre leta. Potreban im je za Ligu šampiona.

Videćemo šta će biti na kraju sezone", dodao je trener ove kineske ekipe kojoj nije problem da plati 70 miliona evra koliko navodno traže "Milioneri".

Što se Kalinića tiče, i dalje nije gotovo.

"Teško je za Fiorentinu da ga se odrekne, pokušavamo da nađemo rešenje.

Vreme nas ističe, moraćemo da donesemo odluku", dodao je na kraju Kanavaro koji je posle okončanja fudbalske karijere bio Lipijev pomoćnik, radio i samostalno u Gvanžu, Al Ahliju, a sada je na klupi Tijanđina.

Inače, "Miror" piše da će Runi napustiti Junajted sledećeg utorka kada se završava prelazni rok i da će to biti bomba za kraj.

Ipak, za sada nema nikavog nagoveštaja da će se to i desiti.

sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: