Seltik u 93 minutu do 3:3, remi u Londonu

Svetski sport - Petak 20.02.2015 - 05:41

Fudbaleri Ajaksa, Gengama, Liverpula, Sevilje i Viljareala ostvarili su pobede u prvim mečevima šesnaestine finala Lige Evrope.

Beta/AP Photo/Tim Ireland Beta/AP Photo/Tim Ireland

U derbiju ove faze između Totenhema i Fiorentine nije bilo pobednika, pošto je meč u Londonu završen nerešeno 1:1.

Najzanimljivije bilo je u Glazgovu gde je Inter posle 13 minuta vodio sa 2:0 protiv Seltika. Domaći su se vratili preko Armstronga, da bi u finišu poluvremena Palasio ponovo vratio prednost "Nerazurima".

Ipak, Džon Guideti doneo je u 93. minutu remi i nadu Seltiku.

Liverpul je pogotkom Marija Balotelija sa bele tačke savladao Bešiktaš (1:0), istim rezultatom Sevilja je dobila Borusiju Menhengladbah, kao i Ajaks Legiju.

Gengam je posle preokreta pobedio Dinamo Kijev sa 2:1, Viljareal je istim rezultatom savladao Salcburg, dok je jedini susret završen bez golova bio onaj između Anderlehta i moskovskog Dinama.

U mečevima odigranim od 19 časova Napoli, Everton i Klub Briž došli na korak su od osmine finala Lige Evrope, a polovinu posla odradili su Dnjipro, Volfsburg i Zenit.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: