Simeone: Real će sigurno biti prvak

Svetski sport - Petak 19.06.2015 - 08:19

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone rekao je da siguran da će naredne sezone titulu u Primeri osvojiti gradski rival Real.

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone Trener madridskog Atletika Dijego Simeone

Kraljevski klub osvojio je samo jednu titulu Španije u poslednjih sedam godina, ali argentinski trener veruje da je došlo vreme da se Real vrati na tron.

"Male su šanse da Real sezonu ne završi na prvom mestu. Pripremiće se za to na specijalan način jer će dovesti najbolje igrače i logično je da neće ostati bez trofeja. Samo jedna titula Primeri poslednjih godina nije dovoljna i da sam navijač Reala bio bih zabrinut pošto isto toliko ima i Atletiko. Barseloni će biti veoma teško da odbrani šampionski naslov", rekao je Simeone za špansku Marku.

Real je između dve sezone odlučio da smeni trenera Karla Ančelotija i na njegovo mesto dovede Rafaela Benitesa.

"Benites je uspešan trener, poznaje klub i ima veliku šansu da napravi rezultat. Ančeloti je bio sjajan, ali imao je dosta problema jer je ostao bez Di Marije i Ćabija Alonsa, dok su dosta puta povređeni bili Rodriges i Modrić", zaključio je Simeone.

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: