Siti podigao lestvicu - 183 miliona evra!

Svetski sport - Nedelja 23.07.2017 - 12:16

Brazilac Danilo (26) zvanično je peto pojačanje Pepa Gvardiole ovog leta

Danilo, peto veliko pojačanje Mančester Sitija FOTO: Manchester City Danilo, peto veliko pojačanje Mančester Sitija FOTO: Manchester City

Evo ga! I peto veliko pojačanje Mančester Sitija ovog leta stiglo je zvanično na Etihad.

Navijače Građana jutros je probudila lepa vest iz SAD-a, da je novi član premijerligaša postao i Brazilac Danilo (26) doskorašnji desni bek Reala iz Madrida.

Fudbaler oko koga se vodila žestoka borba ovog leta završio je na kraju na Ostrvu, a u borbi za njegov potpis Pep Gvardiola je pobedio Juventus (utešili se sa De Šiljom) i Čelsi odnosno velikog rivala Antonija Kontea.

Dogovor sa Madriđanima oko obeštećenja je lako postignut još prošle nedelje.

Šampion Evrope složio se da pusti Danila za 30.000.000 evra uz obavezu da im bude isplaćeno još 5.000.000 ukoliko Brazilac ispuni očekivanja u Mančesteru i pomogne Građanima da se dokopaju trofeja.

Kupovinom brazilskog desnog beka Mančester Siti je podigao lestvicu na 183.000.000 evra potrošenih u ovom prelaznom roku, a to neće biti kraj jer se narednih dana očekuje i realizacija transfera levog beka Monaka Bendžamina Mendija koji treba da stigne u Englesku za rekordnih 57.000.000.

Mozzart sport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: