Šokantan poraz Mančester Junajteda

Svetski sport - Subota 16.08.2014 - 15:20

Posle 98 dana pauze počela je nova sezona Premijer lige, a otvorio je šokantan poraz Mančester Junajteda od Svonsija sa 2:1 na Old Trafordu.

BETA/AP BETA/AP

Mančester Junajted očajno je počeo novu sezonu, poražen je na Old Trafordu od Svonsija sa 2:1 (1:0).

Junajted je kontrolisao igru protiv Velšana, ali je uglavnom bio bezopasan pred golom Svonsija. S druge strane, gosti su iskoristili dva brza napada i pogocima Sung-jong Kija i Gilfija Sigurdsona slavili u Mančesteru.

Vejn Runi je svojim prvim kapitenskim golom doneo izjednačenje, a potom pogodio i stativu iz slobodnog udarca, ali to je bilo sve od neubedljivih "Crvenih đavola".

Puni entuzijazma zbog sjanih igara tima tokom priprema u SAD i dolaska Luja van Gala na mesto menadžera, navijači Junajteda su se ipak vratili u stanje iz prošle sezone. Junajted je prvi put poražen na otvaranju Premijer lige na Old Trafordu, i generalno prvi put od 1972. godine.

Mančester Junajted – Svonsi 1:2 (0:1)

Runi 53 – Ki 28, Sigurdson 73

Mančester Junajted: De Hea – Džons, Smoling, Bleket – Lingard (Januzaj 24'), Flečer, Erera (Felaini 67'), Jang – Mata – Runi, Ernandes (Nani 46')

Svonsi: Fabijanski – Ranhel, Amat, Vilijams, Tejlor (Tindali 53') – Ki, Šelvi, Dajer (Montero 67'), Sigurson, Ratlidž – Boni (Gomis 77')
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: