Sterling u Mančester Sitiju za 49 miliona funti

Svetski sport - Ponedeljak 13.07.2015 - 09:12

Liverpul i Mančester Siti postigli su dogovor u vezi sa transferom Rahima Sterlinga vrednog 49 miliona funti, prenosi BBC.

Najskuplji igrač mlađi od 21 godinu. Getty Images Najskuplji igrač mlađi od 21 godinu. Getty Images

Kako se navodi, preostalo je da samo igrač dogovori lične detalje i prođe medicinski pregled, pre nego što postane najskuplji igrač mlađi od 21 godinu.

Pisanje vodećeg britanskog medija potvredilo je samo ono o čemu se splekulisalo prethodnih dana – kada su se pojavile informacije da je reprezentativac Engleske odbio da krene na turneju s klubom, jer želi da napusti Enfild.

Takođe, spominjalo se da je Sterling navodno rekao da ne želi da igra za menadžera 'Crvenih' Brendana Rodžersa, kao i da je lažirao bolest da bi izbegao odlazak na spomenetu turneju Tajlandom, Australijom i Malezijom, iako se njegovo ime u prvi mah našlo na spisku putnika.

Prve dve ponude 'Građana', ranije tokom godine, odbijenu se, a Liverpul je u međuvremenu pokušao da privoli momka rođenog na Jamajci da potpiše novi ugovor (aktuelni mu je isticao 2017. godinu), vredan 100.000 funti nedeljno, ali je on to odbio.

U međuvremenu se oglasio i legendarni kapiten ekipe iz Mersisajda Stiven Džerard, ali ni njegove reči, da bi svaki navijač Livepula – kao i on sam – voleo da vidi Rahima i sledeće sezone u crvenom dresu.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: