Šuker: Možda nas izbace iz kvalifikacija

Svetski sport - Sreda 22.07.2015 - 09:27

Hrvatski fudbalski savez strepi da bi Evropska fudbalska unija mogla da izbaci seniorsku reprezentaciju iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Hrvatska strepi. YouTube screenshot Hrvatska strepi. YouTube screenshot

Na travnjaku splitskog stadiona Poljud 12. juna je uoči kvalifikacione itakmice izmedju Hrvatske i Italije utisnut ogroman kukasti krst, zbog čega je UEFA pokrenula istragu i najavila drakonsku kaznu za HNS.

- Očekujem da disciplinci kažu svoje, a moguće je i da nas izbace sa Evropskog prvenstva - rekao je predsednik HNS Davor Šuker za televiziju “N1”.

Zagrebački “Jutarnji list” prenosi da je situacija hrvatskog fudbala dodatno otežana nedavnim pismom premijera Zorana Milanovića u kojem je zamolio predsednika UEFA Mišela Platinija da kazna ne bude previše stroga.

- To je loš potez premijera Milanovića. U UEFA nisu oduševljeni tim pismom, doživeli su ga kao pritisak na Disciplinsku komisiju, pa i na samog Platinija - rekao je tom listu izvor iz UEFA.

Odluku o eventulnom kažnjavanju HNS Disciplinska komisija UEFA trebalo bi da donese u četvrtak.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: