Švajnštajger bi mogao u Real Madrid

Svetski sport - Ponedeljak 29.08.2016 - 08:55

Trener kraljevskog kluba ima 48 sati da odluči hoće li prodati Hamsa Rodrigeza koji nije zadovoljan što i u odsustvu Ronalda ne dobija veliku minutažu

Švajnštajger čeka odluku Zinedina Zidana; Foto: Getty Images Švajnštajger čeka odluku Zinedina Zidana; Foto: Getty Images

Bastijan Švajnštajger mogao bi da postane novi član Real Madrida, prenose nemački mediji iz izvora bliskim igraču.

Naime, nemački reprezentativac i suprug Ane Ivanović čeka odluku Zinedina Zidana vezanu za prodaju Hamesa Rodrigeza.

Trener kraljevskog kluba ima 48 sati da odluči hoće li prodati Kolumbijca koji nije zadovoljan što i u odsustvu Kristijana Ronalda ne dobija veliku minutažu.

Gde će jedan od najboljih plejmejkera Južne Amerike teško je reći, jer je većina zainteresovanih klubova, pre svih Mančester junajted i Pari sen Žermen završila sa rekonstrukcijom timova.

- Videli ste Rodrigeza na terenu. Znači, bliži je ostanku u klubu - zagonetno je izjavio Zidan posle trijumfa nad Seltom.

Mediji tvrde da Zidan izuzetno ceni Švajnija i da bi mu svakako našao mesto u veznom redu pored zemnjaka Krosa i Luke Modrića.

Ostaje samo da se još donese odluka oko Rodrigeza.

Madriđani su golom Krosa srušili Seltu (Radoja igrao 87 minuta) i samo nastavili uspešnu seriju ove sezone.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: