"UEFA sprečava transfer Di Marije"

Svetski sport - Petak 22.08.2014 - 14:09

Trener Pari Sen Žermena Loran Blan rekao je da sankcije Evropske fudbalske unije (UEFA) sprečavaju transfer Anhela Di Marije iz Real Madrida u Pariz.

BETA/AP BETA/AP

UEFA je u krajem prošle sezone kaznila tim iz Pariza sa 60 miliona evra, od kojih je 40 uslovno, a u ovom prelaznom roku PSŽ ne sme da potroši više od 60 miliona evra.

Tim sa Parka Prinčeva je do sada potrošio 50 miliona samo na dolazak Davida Luiza iz Čelsija.

_ Postoji mnogo klubova koji su zainteresovani za Di Mariju, a mi ne možemo da uradimo ono što želimo. Biće teško ostvariti taj transfer jer ne smemo da dovodimo igrače zbog finansijskog fer pleja. To mi je potvrdio predsednik Al Kalifi - rekao je Blan.

Trener madridskog Reala Karlo Ančeloti izjavio je da je argentinski reprezentativac tražio da napusti klub, a najveće interesovanje pokazao je Mančester Junajted.

- On je sjajan igrač, koji je potreban našem timu. Imao je odličnu sezonu u Realu, ali i sa reprezentacijom Argentine bio je uspešan. Nadam se da ćemo pronaći neko rešenje kako bi došao - zaključio je Blan.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: