Urugvaj se žali zbog Suaresa

Svetski sport - Petak 27.06.2014 - 06:52

Fudbalski savez Urugvaja objavio je da će se žaliti na odluku Svetske fudbalske federacije o suspenziji Luisa Suaresa.

BETA/AP BETA/AP

Suares je kažnjen suspenzijom na devet mečeva i zabranom bavljenjem svih aktivnosti vezanih za fudbal u naredna četiri meseca zato što je na meču sa Italijom na Svetskom prvenstvu u Brazilu ugrizao Đorđa Kjelinija.

- Žalićemo se, osećamo se kao da smo izbačeni sa Svetskog prvenstva - kratko je rekao prvi čovek Fudbalskog saveza Urugvaja Vilmar Valdes.

Urugvaj je pobedio Italijane sa 1:0 i plasirao se u osminu finala na Mundijalu, gde će igrati sa Kolumbijom. Taj meč igra se u subotu, a biće prvi koji će Suares zbog suspenzije morati da propusti.

Urugvajskom fudbaleru je takođe zabranjen pristup stadionima u naredna četiri meseca, a najverovatnije on zbog te kazne neće moći da pređe u neki drugi klub iz Liverpula tokom letnjeg prelaznog roka.

Fudbalski savez Urugvaja je, inače, od trenutka kada je Suares ugrizao Kjelinija bio na strani fudbalera Liverpula.Iz Saveza su takođe poručili da je sve što se dešava zavera protiv Urugvaja.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: