Velbek ne igra protiv svojih na OT

Svetski sport - Petak 15.05.2015 - 13:10

Napadač Arsenala Dani Velbek propustiće predstojeću utakmicu sa Mančester Junajtedom zbog povrede kolena, rekao je menadžer londonske ekipe Arsen Venger.

Beta/AP Photo/Owen Humphreys, PA Wire Beta/AP Photo/Owen Humphreys, PA Wire

Velbek je prošle godine iz Mančester junajteda došao u Arsenal za 16 miliona funti, a ove sezone postigao je osam golova.

- Velbek je blizu povratka na teren. Voleo bih da mi je na raspolaganju za utakmicu protiv Junajteda, ali moraćemo da igramo bez njega - rekao je Venger.

On je propustio dve poslednje utakmice zbog povrede kolena, a izostaće iz tima i za utakmicu na Old Trafordu, u nedelju od 17 časova.

Arsenal je u ponedeljak izgubio od Svonsija 1:0 i umanjio šanse za osvajanje drugog mesta. "Tobdžije" zauzimaju treće mesto na tabeli sa 70 bodova, a ispred je Mančester Siti sa tri boda više. Mančester junajted je četvrti sa 68 bodova i ima utakmicu više od Arsenala.

- Naša forma u poslednjih nekoliko utakmica na gostujućim terenima je dobra i to je znak napretka tima. Nova pobeda na Old Trafordu bi nas uverila da imamo snagu i pomogla nam da budemo jači sledeće sezone - rekao je Venger.

"Pobedom bismo se odlepili od Junajteda i osigurali treće mesto. U toj utakmici svi prvo očekuju kvalitet, ali mi želimo da se izdignemo posle poraza od Svonsija, odigramo dobro i ostvarimo dobar rezultat. Pobeda bi bila sjajna".
 

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: