Vujošević za pobedu dobio poklon

Svetski sport - Četvrtak 11.02.2016 - 08:50

Duško Vujošević ostvario je prvi veći uspeh sa ekipom Limoža, pošto je uspeo da je odvede u osminu finala Evrokupa. Navijači mu priredili iznenađenje.

Navijači Limoža iskazali zahvalnost Duletu Vujoševiću; Foto: Twitter Navijači Limoža iskazali zahvalnost Duletu Vujoševiću; Foto: Twitter

Limož je na svom terenu savladao Paok sa 79:61.

Francuski sastav rešio je pitanje pobednika na utakmici već posle prvih 20 minuta igre, pa je drugo poluvreme predstavljalo dovršavanje započetog posla.

Najefikasniji pojedinac u ekipi Limoža bio je Bo Mekejleb sa 17 poena i tri asistencije, dok je Vil Denijels postigao 14 poena i ostvario sedam skokova.

Bivši plejmejker Partizana Leo Vesterman utakmicu je završio sa 10 poena i tri asistencije.

Ovo je ekipi Duška Vujoševića bila četvrta pobedea u Evrokupu, a ključni momenat plasmana u narednu fazu bio je taj kada je francuska ekipa uspela da savlada, do tada, neporaženu Valensiju.

Duško Vujošević je svojim beskompromisnim pristupom trenerskom pozivu naterao navijače Limoža da ga zavole, a oni su tu ljubav pokazali na izuzetno lep način.

Nakon utakmice sa Limožom, navijači su Dušku Vujoševiću poklonili zastavu Beograda.

Protivnik Limoža u osmini finala biće španska Gran Kanarija koja je zauzela prvo mesto u grupi "H" ispred Strazbura, Saratova i Hapoela iz Jerusalima.

Blic, Hot sport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: