Zvezde se okreću protiv Murinja

Svetski sport - Petak 02.10.2015 - 12:22

Politika Žozea Murinja da javno kritikuje svoje igrače dovela je do toga da se oni okrenu protiv njega, prenose engleski mediji.

Zvezde zapanjene kritikama Murinja; Foto: Getty Images Zvezde zapanjene kritikama Murinja; Foto: Getty Images

Šampion Engleske je loše ušao u odbranu titule, a u Premijer ligi i Ligi šampiona je na 11 utakmica zabeležio samo dva trijumfa.

Portugalski stručnjak nije krio svoje ogorčenje zbog toga, a ne tako retko je svu krivicu svaljivao na svoje glavne zvezde.

Engleski mediji sada tvrde da su iskusniji igrači ’Plavaca’, među kojima su Džon Teri, Cesar Aspilikueta i Nemanja Matić zapanjeni individualnim kritikama koje je Murinjo uputio njima u različitim trenucima od početka sezone.

Sve ono što je Murinjo rekao javno, ali i u svlačionici, definitivno je naškodilo atmosferi u svlačionici, uz činjenicu da igrači od kojih se možda i najviše očekuje – Branislav Ivanović, Oskar, Sesk Fabregas i Dijego Kosta igraju daleko ispod nivoa koji se od njih očekuju.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: