10 godina krišom snimao žene ispod suknje

Svetske vesti - Četvrtak 26.05.2016 - 14:35

Rodžer Marš (65) iz Halifaksa u Zapadnom Jorkširu je osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od godinu i po dana nakon što je ustanovljeno da je koristio tajnu kameru na vrhu cipele da bi snimao ženama ispod suknje i kolege prilikom korišćenja toaleta.

Snimio više od hiljadu žena; Foto: Ali Express Snimio više od hiljadu žena; Foto: Ali Express

Policija je prilikom pretresa njegovog stana pronašla više od hiljadu škakljivih snimaka skrivenom kamerom, kao i 9.547 fotografija i snimaka dece nepristojnog sadržaja.

Policija je Marša privela nakon što su primetili njegovo "čudno" ponašanje i položaj tela dok se nalazio u kupovini sa suprugom.

Video snimci koji su pronađeni u Maršovoj kolekciji sadržali su i scene snimljene u ženskom toaletu u kompaniji u kojoj je bio zaposlen 35 godina.
Ispostavilo se da je Marš snimao ljude prilikom šopinga više od deset godina, a kolege na poslu u periodu od godinu i po dana.

Snimke koje je napravio koristio je za seksualo zadovoljenje, istakao je Vrhovni sud Lidsa.

Marš je osuđen na zatvorsku kaznu nakon što je priznao krivicu po optužbama za voajerizam prilikom ličnih radnji, narušavanje pristojnosti u javnosti i dve optužbe za fotografisanje i snimanje nepristojnog materijala.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: