1.500 godina zatvora zbog silovanja ćerke!

Svetske vesti - Nedelja 23.10.2016 - 18:05

Amerikancu Reneu Lopezu (41) izrečena je najduža zatvorska kazna u istoriji Vrhovnog suda u Fresnu (Kalifornija).

Kriv za seksualno zlostavljanje po 186 tačaka optužnice; Foto: Fresno Police Kriv za seksualno zlostavljanje po 186 tačaka optužnice; Foto: Fresno Police

On je u septembru proglašen krivim za seksualno zlostavljanje po 186 tačaka optužnice, uključujući i silovanje maloletne osobe u više desetina slučajeva, a sada mu je izrečena kazna od 1.503 godine zatvora zbog silovanja ćerke tokom perioda od četiri godine.

Tužilaštvo tvrdi da je žrtvu prvo seksualno zlostavljao porodični prijatelj, a da je Lopez, umesto da je zaštiti, pretvorio ćerku u "objekat u sopstvenom vlasništvu".

Kako se navodi, žrtvu je silovao dva-tri puta nedeljno od maja 2009. do maja 2013, kada je ona konačno skupila hrabrosti da ga napusti.

Izričući kaznu, sudija je rekao da je Lopez “opasnost za društvo”, istakavši da optuženi nije pokazao kajanje, već je optužio ćerku za situaciju u kojoj se našao.
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: