Avion pao na kuću

Svetske vesti - Ponedeljak 29.06.2015 - 16:56

Tri putnika malog aviona poginula su prilikom pada na jednu kuću u Plejnvilu, jugozapadno od Bostona.

foto:Twiter foto:Twiter
 
Policija države Masačusets je saopštila da su život u nesreći u nedelju uveče izgubile dve odrasle i jedna maloletna osoba iz aviona, javio je AP na koga se poziva Tanjug.
 
Letelica tipa "bikraft Be-36" poletela je sa aerodroma "Lankaster" u Pensilvaniji i trebalo je da sleti na "Norvud memorijal" u Masačusetsu.
 
Predstavnik federalnih vazduhoplovnih vlasti Džim Piters saopštio je da je avion oko šest časova po podne po lokalnom vremenu pao na dvospratnu kuću.
 
Porodica koja je u njoj živela uspela je na vreme da pobegne nakon što je požar zahvatio objekat, saopšteno je iz policije.
 
Vatrogasne ekipe na mestu nesreće pokušavaju da ugase požar tri sata posle nesreće, saopštilo je portparol masačusetske policije Dejv Prokopio.
 
U kući je, prema izjavama komšija za Boston Glob, živela četvoročlana porodica.
 
Jedan od njih, Majk Braun, rekao je za San kronikal da je bio ispred njegove kuće i pekao roštilj, kada je čuo zvuk aviona, pogledao uvis i video kako je počeo da ponire.
Braun je dodao da se čulo pucketanje motora i tresak, a zatim je video dim.
 
Očekuje se da pripadnici federalne agencije za istraživanje nesreća u civilnoj avijaciji u toku dana obiđu mesto nesreće.
 
Identitet poginulih osoba neće biti objavljen dok Agencija o nesreći ne obavesti njihove porodice, rekao je Piters.
Tanjug

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: