Avion se vratio zbog straha putnika

Svetske vesti - Subota 28.03.2015 - 20:43

Putnici "boinga 737" poljske kompanije LOT koji je leteo za Istanbul, naterali su pilota da se vrati u Varšavu, jer su ih preplašili čudni zvuci.

foto: Wikipedia/Commons foto: Wikipedia/Commons

Sumnjivi zvuci, koji su bili prilično glasni, začuli su se na palubi aviona nakon poletanja, pa su uplašeni putnici zatražili od pilota da odmah vrati avion na zemlju, iako su dobili objašnjenje da nije u pitanju ništa opasno.

Kako javljaju poljski mediji, oni su insistirali na povratku iako im je rečeno da to na jednom mestu ne dihtuju vrata, ali da nema nikakve opasnosti od dekompresije aviona.

- Bezbednost je naš prioritet i zato je pilot, pošto je zatraženo da proveri buku koja narušava komfor putnika, u skladu sa procedurama odlučio da se vrati u Varšavu. Naglašavamo da svi sistemi aviona funkcionišu ispravno - saopštio je LOT.

- Avion se popodne vratio na aerodrom iz tehničkih razloga, sleteo je normalno - izjavio je portparol varšavskog aerodroma Pšemislav Pšibilski.

BETA

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: