Avion udario u dalekovod

Svetske vesti - Nedelja 29.03.2015 - 11:37

Avion Er Kanade sleteo je s piste na Međunarodnom aerodromu u Halifaksu na jugoistoku Kanade, javlja Raša tudej. Svi putnici i članovi posade su preživeli.

foto:Beta foto:Beta
Avion je sleteo s piste pošto je udario u dalekovod.
 
Nesreća se dogodila u trenutku kada je iznenada nestala struja na aerodromu, potvrdila je portparol kompanije "Er Kanada" na tviteru.
 
Svih 132 putnika i pet članova posade je evakuisano iz letelice koja je ozbiljno oštećena u nesreći i nalaze se u terminalu aerodroma, pošto se sletanje sa piste dogodilo u 12.30 sati po lokalnom vremenu, navodi Raša tudej. 
 
"Avion je imao loše sletanje", naveo je portparol aerodroma Petar Spurvej za Kronikal Herald. 
 
Niko od putnika nije zadobio povrede opasne po život, mada su mnogi putnici zadobili manje posekotine ili su bili u stanju šoka i lokalne bolnice očekuju prijem do 50 lakše povređenih putnika, dok su dva pacijenta prebačena u bolnicu kolima hitne pomoći, javljaju CBS Njus.
B92

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: