Beretka glamur stajlinga

Zivot i stil - Utorak 17.02.2015 - 20:56

Svetlucave i karirane rezervirane su za smelije devojke, a obvezno se nose na puštenu kosu. Dobra vest je da ih možete kombinovati sa gotovo svakim stajlingom.

foto: thinkstock foto: thinkstock

Zahvalimo Francuzima što su u 19. veku u modne klasike “zašili” beretku. Osim što kapa glavu čuva, nezaobilazan je dodatak, pa su beretke najavili još na Njujorškoj nedelji mode.

Rodarte ih je ukrasio šljokicama, a počast im je odao i San Loren. Iako su beretke bile rezervirane samo za muškarce, danas svaka modno osvešćena dama na hladnoću neće izaći bez ovog omiljenog modnog detalja.

Romantične beretke pravi su klasik koji će u svaku kombinaciju uneti dašak glamura, što potvrđuje i da su bile omiljeni modni dodatak divi Greti Garbo, ali i drugim glumicama iz zlatnog doba Holivuda.

Kako Parižanke važe za najmodernije žene na svetu, njihove modne savete treba slušati, ali i kopirati.

Znalci kažu da beretka pristaje baš svakom obliku lica, a jednostavan je način da ležernu kombinaciju u trenu učinite prikladnom za večernji izlazak.

Kariranom beretkom upotpunite jednobojnu odevnu kombinaciju, a ako se odlučite za šarene materijale, neka beretka ostane u jednoj boji.

Što se kose tiče, beretke će najbolje izgledati uz talasastu, srednje dugu kosu ili ravnu, prebačenu s jedne strane.
 

24SATA.HR, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: