BiH: 23 samoubistva zbog kredita u Švajcarcima!

Svetske vesti - Ponedeljak 30.11.2015 - 13:46

Kancelarija korisnika kredita "Švajcarac" iz BiH saopštila je da je 23-oje korisnika kredita u švajcarskim francima izvršilo samoubistvo.

U Bih skoro 10.000 dužnika; Foto: ilustracija U Bih skoro 10.000 dužnika; Foto: ilustracija

Uoči sednice Doma naroda BiH, koja bi trebalo da bude održana 10. decembra, a na kojoj bi trebalo da se razmatra Predlog zakona o konverziji kredita švajcarskih franaka (CHF) u konvertibilne marke, iz ove kancelarije poručuju nisu optimistični u vezi njegovog usvajanja.

Podsećaju da na poslednjoj sednici Doma naroda BiH predlog zakona o konverziji kredita CHF u KM nije naišao na podršku političara iz RS, dok su svi zastupnici iz bošnjačkog i hrvatskog naroda glasali za taj predlog zakona.
 
Takođe, podsećaju kako su 9.802 građanina BiH podigla od 2006. do 2008. kredite u CHF te da je banka od njih uzela ili hipoteku ili garancije za kredit.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: