Dečak grizao policajce

Svetske vesti - Utorak 05.05.2015 - 07:34

Njujorška policija je uhapsila petogodišnjeg dečaka i prebacila ga u bolnicu iako njegovi roditelji nisu bili prisutni.

Foto: Getty Images Foto: Getty Images
Prema navodima američkih medija, dečak pod imenom Konor Ruiz je vrištao, šutirao, udarao i grizao dvojicu policajaca koji su se pojavili u jednoj školi u severnom delu Njujorka, a oni su mu potom stavili lisice na ruke i noge.
 
Policija se nije zvanično oglasila povodom ovog incidenta, a iz delova izveštaja do kojih su došli američki mediji navodi se da je policija intervenisala pošto je dečak skakao po stolovima, pokušao da skoči kroz prozor, ubadao sebe olovkom i jeo papir. 
 
“Bili smo zabrinuti za njegovu bezbednost, ne samo za njegovu, već i za bezbednost osoblja koje je brinulo o njemu, kao i za ostalu decu koja su se našla u prostoriji. 
 
Dečakova jamka Čelsi Ruiz nije obaveštena o ponašanju njenog sina, već je odmah pozvana policija. Ona je navela da bi se situacija smirila da su iz škole pozvali prvo nju ili njenog supruga. 
 
Konor je pre nekoliko nedelja prebačen u odeljenje sa posebnim nadzorom, pošto je ustanovljeno da ima problema sa praćenjem nastave, hiperaktivnišću i opsesivnokompulsivnim poremećajem. 
 
“Policajac mi je rekao da su morali da mu stave lisice na ruke i noge. Rekla sam im da je to smešno, kako neko može da se zabrine za svoju bezbednost kada mu priđe petogodišnje dete? Rekao je da me razume jer ima četvoro dece. Konor je doživeo emocionalne traume“, navela je Čelsi Ruiz. 
 
Ona je istakla i da planira da tuži školu zbog emotivnog uznemiravanja i okrutnosti prema detetu.
B92

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: