Dostava pice spasla život jedne žene i njeno troje dece

Svetske vesti - Četvrtak 07.05.2015 - 19:51

Dostava pice na kućnu adresu može da obraduje mnoge, ali jednoj ženi sa Floride restoran "Pica Hat" bukvalno joj je spasio život.

Foto: Printskrin/Jutjub Foto: Printskrin/Jutjub

Šeril Tredvej i njeno troje dece bili su zatvoreni u kući pod pretnjom njenog dečka Itana. Ovaj momak, koji je navodno bio pod uticajem amfetamina, pretio je Šeril nožem, zatvorio je u kuću sa decom i držao ih kao taoce.

Ipak, Šeril je iskoristila trenutak njegove slabosti i tražila mu telefon da bi pozvala "Pica hat" i naručila picu za decu.

Zahvaljujući aplikaciji za naručivanje, Šeril je uspela da uz porudžbinu otkuca i rečenice "Molim vas, pomozite mi, dovedite policiju kod mene" i "Drže me kao taoca, upomoć".


Zaposleni u ovom lancu restorana su znali po adresi da je Šeril njihova redovna mušterija i odmah su pozvali policiju.

Zahvaljujući njihovoj brzoj reakciji, ona je ubrzo spasena iz kuće sa decom, a Itan se bez pravljenja dodatnih problema predao.

Mtv.com-T.V.

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: