Gadafijev PR radi u Srbiji?

Svetske vesti - Petak 31.10.2014 - 17:06

Nekadašnji portparol svrgnutog i ubijenog lidera Libije Muamera Gadafija, Musa Ibrahim, rekao je za Rojters da ima "radne obaveze u Srbiji".

Ibrahim je to napisao novinaru Rojtersa preko Fejsbuka, u odgovoru na pitanje da li je istinit izveštaj državnih medija u Egiptu da je "proteran iz te zemlje".
 
Egipatski državni list "Ahram" objavio je na sajtu da su egipatske vlasti zatražile od Ibrahima da napusti tu zemlju, po zahtevu aktuelnog premijera Liibje Abdalaha al-Tinija.
 
- Ibrahim, s kojim je uspostavljen kontakt preko Fejsbuka, negirao je da je izbačen iz Egipta i rekao da je napustio zemlju zbog radnih obaveza u Srbiji - piše u izveštaju Rojtersa. 
 
Dodaje se da je Ibrahim bio "lice Gadafijevog režima u poslednjim mesecima njegove vladavine". On se pojavljivao u arapskim i zapadnim medijima kako bi branio i objašnjavao poteze tadašnje vlasti u Libiji. 
 
 
 
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: