Hijena dečaku izgrizla lice!

Svetske vesti - Ponedeljak 27.06.2016 - 13:58

Dečak star 15 godina se nalazi u veoma teškom zdravstvenom stanju nakon što ga je hijena napala u šatoru u kom se nalazio.

Dečakovo stanje opisano kao veoma ozbiljno; Foto: Thinkstock Dečakovo stanje opisano kao veoma ozbiljno; Foto: Thinkstock

Kako prenose svetski mediji, incident se dogodio u Južnoj Africi, u čuvenom nacionalnom parku Kruger gde je dečak boravio sa porodicom.

Tokom noći, koju je provodio sam u šatoru, hijena je uletela, ugrlizla dečaka za lice i izvukla ga iz šatora, protom mu polomivši kosti lica.

“Vrištao je i njegovi roditelji su se potom probudili. Srećom, jedan od vodiča je bio medicinski radnik“, rekao je portparol južnoafričkih nacionalnih parkova Vilijam Mabasa.

Dečak je zati prebačen u Johanesburg, na hitnu plastičnu i rekonstruktivnu operaciju vilice, a njegovo stanje je opisano kao veoma ozbiljno.

Sumnja se da je hijena ušla u kamp kroz rupu u ogradi, a Mabasa je rekao da je verovatno tražila hranu.

“Ljudi moraju da budu obazrivi sve vreme i da budu svesni da su oko njih divlje životinje.

Moraju da budu sigurni da su im šatori zatvoreni kako treba“, rekao je Mabasa.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: