HR: Spremi za blokadu Srbije

Svetske vesti - Nedelja 14.12.2014 - 10:12

Novi predsednik Hrvatske stranke prava dr Ante Starčević Ivan Tešeš rekao je da će otežati put Srbije ka EU dok ne dobiju svoje.

Ponovo stižu pretnje: Zagreb Ponovo stižu pretnje: Zagreb

“Mi ne želimo nikakav rat sa Srbijom, mi samo želimo da oni mama daju ono što je naše. Mi ćemo im otežati put u Evropsku uniju jer Hrvatska ima to pravo glasa, moraju sve članice pristati da oni uđu u EU.

Mi ćemo to otežati, zablokirati, sve dok ne lažu gde je svaki hrvatski civil i branitelj iz Domovinskog rata“, naveo je Tepeš, a prenosi 24sata.hr.

HSP AS je u subotu za novog predsednika izabrala doskorašnjeg vršioca dužnosti, koji se na toj poziciji našao posle odlaska predsednice Ruže Tomašić, hrvatske predstavnice u Evropskom parlamentu.

Stranka je osnovana 2009. godine, odvajanjem od Hrvatske stranke prava, a na izborima za Evropski parlament imala je dva kandidata, Tomašićevu i Tepeša.

Tepeš je i pre izbora za predsednika davao izjave u vezi sa Srbijom. On je najavio da će od Vlade Hrvatske zatražiti uvođenje viznog režima građanima Srbije, pošto se vlast u Srbiji nije ogradila od izjava haškog optuženika Vojislava Šešelja.

OK RADIO, 24casa.hr

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: