I bordeli se raduju jakom franku

Svetske vesti - Subota 07.02.2015 - 10:16

Vlasnici javnih kuća u pograničnim delovima zemalja iz švajcarskog okruženja zadovoljno trljaju ruke zbog rasta prometa koji je usledio posle skoka franka.

Jak franak omiljen na mnogim mestima Jak franak omiljen na mnogim mestima

A među klijentima Švajcarci su sve brojniji.

Odluka švajcarske centralne banke da odustane od vezivanja franka za evro obradovala je javne kuće u švajcarskom susedstvu, naročito u Francuskoj i Nemačkoj, jer im je promet osetno porastao, a švajcarski klijenti sada čine polovinu ukupnih posetilaca, piše švajcarski list 24 sata.

Klijenti iz Švajcarske ne oklevaju da otputuju malo dalje, vozeći se i više od dva sata, kako bi uslugu bordela platili manje, tako da na parkinzima ispred ovakvih klubova u pograničnoj zoni dominiraju automobili s tablicama švajcarske registracije, navodi list.

Javne kuće u Švajcarskoj pažljivo prate situaciju. Neke od njih ne prijavljuju pad prometa, druge odbijaju da obelodane podatke, dok su neke već odlučile da reaguju ponudom popusta "zbog snažne domaće valute".

Tanjug, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: