Incident i pucnji kod sedišta NSA

Svetske vesti - Ponedeljak 30.03.2015 - 16:08

Dve osobe su ranjene u pucnjavi ispred sedišta američke obaveštajne službe NSA u Baltimoru, nakon što je neko pokušao da crnim terenskim vozilom probije kapiju.

PHOTO: Aerial shot of police investigating PHOTO: Aerial shot of police investigating

Ulaz u sedište NSA u vojnoj bazi Fort Mid opkolile su jake policijske snage, povređen je jedan policajac, a neki mediji navode i da je jedna osoba ubijena.

Istragu slučaja preuzeo je FBI.

Zvanično je saopšteno da su hitne službe upućene na mesto zbivanja zbog "sudara u koji su umešana dva vozila i pucnjave iz vatrenog oružja".

Više detalja se očekuje uskoro. Dostupni su sam snimci iz vazduha lokalne televizije, na kojima se čini da je pored crnog terenskog vozila jedno telo prekriveno belim platnom.

Televizijska mreža NBC navodi da nema indicija da je u pitanju teroristički akt, kao i da se ne zna da li je u pitanju "kriminalna aktivnost ili sukob nakon nesreće".

B92

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: