Kina: Ubio roditelje i 17 komšija da bi sakrio zločin

Svetske vesti - Petak 30.09.2016 - 14:46

Peking -- Dvadesetšestogodišnji Jang Kingpei ubio je svoje roditelje u selu Jema na severozapadu Kine, a zatim, da bi to prikrio, ubio je još 17 komšija.

Jedno od najmasovnijih ubistava u Kini poslednjih godina; Foto: Sky News Jedno od najmasovnijih ubistava u Kini poslednjih godina; Foto: Sky News

Policijski inspektori saopštili su da je mladić ubio roditelje nakon rasprave o novcu, da je zatim, u strahu da će ubistvo biti otkriveno, ubio još 17 komšija u selu Jema, a uhapšen je nekoliko sati nakon što su otkrivena tela meštana koja su ostala u više domaćinstava.

Ovo je jedno od najmasovnijih ubistava u poslednjih nekoliko godina u Kini, gde su masovne ubice najčešće ljudi koji imaju probleme u porodici i okolini, navodi AP.

Zbog nedostatka vatrenog oružja u Kini masovna ubistva se obično sprovode noževima, otrovom, eksplozivnim napravama ili podmetanjem požara.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: