Kolona vozila 22 km

Svetske vesti - Subota 18.07.2015 - 19:54

Na putevima Istarske županije od jutros je saobraćaj jakog intenziteta, a na ulazu u Istru preko prelaza Kaštel i Plovanija kolone vozila duge su 22 kilometra.

vozila za prelaz granice cekaju i do dva sata FOTO: Jersey zurnal/Charles Hack vozila za prelaz granice cekaju i do dva sata FOTO: Jersey zurnal/Charles Hack
Kolona ide od graničnih prelaza pa sve do Kopra, a vozila čekaju i do dva sata, potvrdila je za Hinu potparolka istarske policije Nataša Vitasović.
 
Ona je dodala da je kolona na izlazu iz Istre duga osam kilometara i čeka se pedesetak minuta.
 
“S obzirom na to da smo očekivali takav intenzitet, osigurali smo veći broj policijskih službenika i preduzima se sve kako bi vozila mogla da se kreću“, istakla je ona. 
 
Ona je dodala da je od ponoći do podneva u Istru preko graničnih prelaza Kaštel, Plovanija i Požane ušlo 41.480, a izašlo 30 hiljada putnika.
Hina/RTL/OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: