Kućni pritvor zbog Putina ne važi

Svetske vesti - Ponedeljak 20.10.2014 - 07:19

Uz dozvolu suda, bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni napustio je kućni pritvor i organizovao večeru za predsednika Rusije Vladimira Putin.

(Foto: telegraph.co.uk) (Foto: telegraph.co.uk)

Putin je nakon sastanka sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel u Milanu posetio svog starog prijatelja koji trenutno služi kaznu za utaju poreza.

Iako pravila kućnog pritvora nalažu da Berluskoni sme da napušta svoju vilu u predgrađu samo u „izuzetnim situacijama“, i to ako se vrati do 23 časa, ovoga puta italijanski sud mu je dozvolio da se zadrži čak do pola četiri ujutru.

Večera u Putinovu čast počela je iza ponoći u Berluskonijevom stanu u centru Milana, a prisutne su bile i tri ćerke bivšeg italijanskog premijera, kao i dvojica njegovih sinova.

- Putin je bio slobodan tek oko pola dva ujutru, jer su se sastanci sa evropskim liderima odužili. Iako je bilo kasno, Berluskoni nije želeo da propusti priliku da se ispričaju - rekao je neimenovani izvor.

Putin je više puta prisustvovao žurkama na Berluskonijevom imanju na Sardiniji, a gostoprimstvo je uzvratio organizujući zajednički odmor u svojoj letnjoj rezidenciji na obali Crnog mora, koja ima 20 soba.
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: