Lideri G20 i koale

Svetske vesti - Nedelja 16.11.2014 - 11:54

Na samitu svetskih lidera "G20" koji se održava u Australiji, predsednici vodećih svetskih zemalja izdvojili su vreme i da se druže sa koalama.

(Foto: Reuters) (Foto: Reuters)
Skoro svi lideri industrijski najmoćnijih zemalja fotografisali su se sa koalama.
 
Naime, na ovoj konferenciji, koja se održava u Brizbejnu u Australiji postoje, takozvane "seanse maženja" sa simpatičnim koalama. Australijski premijer Toni Abot predvodio je ovu seansu i pozirao sa predsednicima i čupavim torbarima. 
 
U društvu koala uživao je i najmoćniji lider, prema Forbsovoj listi, predsednik Rusije Vladimir Putin, koji inače ima dosta fotografija gde na kojima se igra sa životinjama.
 
Osim njega fotografisali su se i predsednik SAD-a Baraka Obame, predsednica Brazila i britanski premijer Dejvid kameron i drugi.
 
Prema pisanju medija veče pre druženja sa koalama nemačka kancelarka Angela Merkel je izašla u noćni provod sa lokalcima.
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: