Majka u zamrzivaču držala tela dece

Svetske vesti - Sreda 25.03.2015 - 20:18

Tela dvoje dece, 11-godišnjeg dečaka i njegove 14-godišnje sestre, nađena su u utorak u zamrzivaču jedne kuće u Detroitu, gde su, kako pretpostavlja policija, bila “sakrivena više od godinu dana”.

Policijski uviđaj ispred kuće Mičel Bler, Foto: ABC Policijski uviđaj ispred kuće Mičel Bler, Foto: ABC

Njihova majka Mičel Bler (35) je uhapšena i pokrenuta je istraga pod sumnjom za ubistvo.

Prema rečima šefa policije u Detroitu Džejmsa Krejga, koji je prizor opisao kao “užasan”, deca su bila uvijena u plastične kese. Dečja tela pronašli su sudski izvršitelji, koji su došli u kuću Mičel Bler po nalogu za iseljenje iz stana. Na osnovu informacija dobijenih od komšija, policija je pronašla majku i uhapsila je.

Njeno drugo dvoje dece, stare 11 i 17 godina, nepovređena su i o njima se staraju socijalne službe.

Brat osumnjičene Marlon Bler izjavio je da je prerano za izvođenje bilo kakvih zaključaka o slučaju.

- Koliko znam, nije imala emocionalnih problema. Ne znam šta da kažem o svemu ovome - rekao je on.

Susetka Šanetrija Lanijer (21) ispričala je da su se deca školovala kod kuće, a prema rečima zvaničnika državne škole u Detroitu, nisu pohađala školsku nastavu.
 
Stanovnici tvrde da su deca nestala pre dve godine i da je Blerova tada ispričala komšijama da su otišli da žive kod tetke.
 
Na svojoj Fejsbuk stranici ona je sebe opisala kao “lojalnu svojoj dečici”, a 30. januara na njenoj profilu osvanuo je sledeći post: “Najveći je blagoslov kada te zovu MAMA.”
 
Policija kaže da se za sada ne može reći šta je bio uzrok smrti i čeka rezultate obdukcije.

Miror / M.A., Blic

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: