Novi rekord: 4,17!

Svetske vesti - Utorak 08.04.2014 - 12:11

Sa 4,17 promila alkohola u krvi, što je jedan od apsolutnih rekorda, 47-godišnji muškarac izazvao je u Viru saobraćajnu nesreću.

Ilustracija Ilustracija

On je automobil "alfa romeo" sinoć neovlašćeno uzeo od svog 25-godišnjeg poslodavca, a posle nesreće priveden je pod zabranom upravljanja vozilom, rekao je portparol zadarske Policijske uprave Elis Žodan, dodajući da je privedeni pijani vozač s koprivničkoga područja.

"Što se tiče ljudske izdržljivosti to bi ipak bilo pitanje za medicinsku struku. Međutim, čovek i s puno manjom koncentracijom alkohola ne bi bio sposoban za vožnju, ali s ovim nivoom alkohola u krvi, bojim se da na siguran način ne bi mogao da učestvuje u saobraćaju ni kao pešak", kazao je Žodan.

Privedeni je smešten u prostorijama policije do otrežnjenja i protiv njega će biti podignut optužni predlog, piše agencija Hina.

OK RADIO, Hina

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: