Oplodio 58 žena

Svetske vesti - Utorak 17.06.2014 - 23:14

Profesor Genadij Rajevič (51) iz Londona uhapšen je jer je preko interneta je reklamirao veštačku opldnju, što ne bi bio problem da od klijenatkinja nije tražio razne “usluge” da bi ih oplodio.

(Ilustracija) (Ilustracija)
On je sa ženama  dolazio u kontakt preko interent foruma specijalizovanog za doniranje spreme.
 
Rajevič je odlazio u kućne posete, opremljen svojim “donatorskim kompletom” - DVD plejerom na kom je gledao pornografiju, gumenim rukavicama, vaginalnim spekulumom i pipetom. 
 
Jednu od pacijentkinja je, međutim, bez ikakvog upozorenja, zaskočio i oplodio svojim prirodnim putem, dok je od druge tražio da mu, ako želi da joj obezbedi spermu, pruži oralni seks, karakterisavši ovakav paket usluga kao “veštačko osemnjivanje plus”.
 
Klijentkinje koje je oplodio sada ga tuže  tvrdeći da su bile žrtve napada, i da se doktor kao donator seprme nije rukovodio altruističkim, već seksualnim motivima.
 
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: