Osam povređenih u Istanbulu

Svetske vesti - Subota 12.07.2014 - 20:24

Najmanje osam osoba povređeno u eksploziji koja se odgodila u petospratnoj zgradi u blizini tramvajske stanice u Istanbulu, saopštili su danas zvaničnici.

Eksplozija uzdrmala Istanbul Eksplozija uzdrmala Istanbul

Novinska agencija Dogan je izvestila da se eksplozija dogodila u zanatskoj radnji u prizemlju i da je požar brzo ugašen, preneo je Asošieted pres.

Iz kanceraije gradonačelnika Istanbula Huesina Avnija Mutlua saopšteno je da u eksploziji povredjeno osam osoba, od kojih se jedna nalazi u kritičnom stanju.

Mutlu je odbacio mogućnost da se radi o terorističkom napadu i rekao da je eksploziju poruzrokovalo curenje gasa ili neisprava plinska boca.

Dnevnik Hurijet je izvestio da je medju povredjenima jedna trudnica koja je skočila sa balkona sa drugog sprata i da su se pojedini autmobili prevrnuli od jačine eksplozije.

U jučerašnjoj eksploziji izazvanoj iscurelim gasom u pekari na prometnom trgu u Denizliju, u zapadnoj Turskoj, za vreme jutarnjeg špica, podinula je jedna, a povredjeno je 36 osoba.

OK RADIO, Tanjug

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: