Podgorica: Trčao ulicom i bacao se pod vozila

Svetske vesti - Petak 31.07.2015 - 14:13

Muškarac srednjih godina juče oko 13 časova u Podgorici je trčao sredinom puta i pokušavao da se baci pod vozila koja su prolazila, prenose “Vijesti”.

Pribranošću vozača izbegnuta tragedija. Foto: Thinkstock Pribranošću vozača izbegnuta tragedija. Foto: Thinkstock

Prema tvrdnjama nekoliko očevidaca, muškarac je u podgoričkom naselju Zlatica hodao sredinom kolovoza od pumpe ka pasareli i bukvalno se pokušavao bacati pod vozila koja su prolazila.

- Srećom i pribranošću vozača, izbegnuta je tragedija. Delovalo je nestvarno. Automobili su ga izbegavali i naglo skretali levo i desno. To je trajalo najmanje 10 minuta - rekao je "Vijestima" jedan od očevidaca.

Meštani su pozvali policiju.

- Pre nego što su patrole došle jedan od vozača je izašao iz auta i krenuo da se fizički obračuna sa njim. Delovalo je kao da želi da oduzme sebi život tako što će ga pregaziti automobil. Ugrozio je i svoj i živote drugih ljudi - rekao je očevidac.

Policija je po dolasku uspela da spreči dalje remećenje mira i saobraćaja i pozvala ekipu Hitne pomoći, koja je preuzela agresivnog čoveka i hospitalizovala ga.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: