Pokušala da ga ubije, pa ga zaprosila

Svetske vesti - Utorak 04.11.2014 - 12:33

Jedna Čehinja zaprosila je muškarca koga je pokušala da ubije, na saslušanju o tom događaju na sudu u Hradec Kralovu na istoku zemlje.

Kupila je prsten, kupila je pušku, jedno od ta dva baciće u reku Kupila je prsten, kupila je pušku, jedno od ta dva baciće u reku

Još zanimljivije je što je muškarac, koga je prethodno pokušala da ubije pred sudom pristao.

Miroslava Šetkova odgovara pred sudom za pokušaj ubistva zato što je u svadji ovog leta u svom stanu napala nožem svog dečka i ubola ga najmanje 12 puta, a pošto je jednim od udaraca probila i pluća muškarac je napad preživeo samo zahvaljujući tome što je uspeo da pozove hitnu pomoć i komplikovanoj operaciji.

Šetkova se u ponedeljak odrekla svog prava da se izjasni o svedočenju žrtve i umesto toga ga pred svima zaprosila a on je pristao.

- Ne krivim je, želim da se oženim njome. Tada sam malo popio i bio ljubomoran pa sam je isprovocirao. Zato više neću tako da pijem. Popijem najviše dva piva - kazao budući mladoženja.

Verzija koju su sada predstavili sudu bila je drugačija od prvog saslušanja u policiji, kada je optužena navela da je htela da ga izbaci iz svog stana i zapretila da će ga ubosti nožem ako ne ode, a on je isprovocirao sa "čik probaj".

Šetkova kao otežavajuću okolnost ima i to što je već osuđivana uslovno zato što je svojevremeno pijana napala jednu ženu i nanela joj ozbiljne povrede.
 

Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: