Šestoro državljana Srbije povređeno u Tunisu

Svetske vesti - Sreda 16.07.2014 - 15:45

Šest srpskih turista povređeno u Tunisu kada se prevrnuo džip kojim su se vozili prilikom izleta po Sahari. Jedna žena je teško povređena, u toku je operacija.

Dvoje teško povređeno na safari turi (Ilustracija: collegium.eu) Dvoje teško povređeno na safari turi (Ilustracija: collegium.eu)
Konzul ambasade Srbije u Tunisu Jasna Zrnović izjavila je da je stanje jedne povređene žene veoma ozbiljno i da je podvrgnuta operaciji kičme, a teško je povređen i njen suprug.
 
Oni su povređeni u nesreći koja se dogodila u ponedeljak prilikom izleta "Saharska avantura" u organizaciji agencije "Sanlajn travel" koja dovodi turiste iz Srbije. 
 
U udesu je još četvoro srpskih turista lakše povređeno. Oni su otpušteni iz bolnice i vraćeni u hotel u turističkom mestu Port el Kantaui. 
 
Konzulka je istakla da ambasada nije dobila zvaničan izveštaj policije o nesreći, ali da se pretpostavlja da se džip prevrnuo.
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: