Tokio: Leš u koferu na najprometnoj stanici

Svetske vesti - Ponedeljak 01.06.2015 - 08:37

Japanska policija pronašla je leš žene u koferu, koji je pre mesec dana ostavljen u ormariću tokijske železničke stanice koja spada među najprometnije u svetu.

Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Kofer je bio u ormariću krajem aprila, ali pošto ga niko nije uzeo, sklonjen je u skladište garderobe. Kad je prošlo mesec dana, a da se niko nije javio, kompanija koja drži garedorobu ga je otvorila.

- Kad smo otovrili osetio se smrad i tada smo videli kosu - kazao je portparol novinarima, prenosi AFP.

Telo u raspadanju pripadalo je ženi, staroj izemeđu 70 i 90 godina, koja je bila visoka oko 140 santimetara, navela je policija, a koje je bilo stavljeno u kofer veličine 50 puta 70 santimetara.

Niko od ljudi koji su radili u kancelariji skladišta nije osetio smrad.

Policija kaže da nema tragova ženinog identiteta, ali se sprovodi istraga uzroka smrti i ispituje snimke sa staničnih kamera, prenosi tabloid Sponići.

Tokijska stanica je jedna od najprometnijih u svetu, kroz koju godišnje prođe 150 miliona putnika, a tu je terminal i za brojne linije šinkansena, metroa i prigradske vozove.
 

TANJUG

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: