Udes autobusa sa decom, vozač stradao

Svetske vesti - Nedelja 28.06.2015 - 19:18

Britanski autobus koji je prevozio decu prevrnuo se na autoputu u Belgiji, u nesreći je život izgubio vozač, a nekoliko putnika je teže povređeno.

Foto screenshot Foto screenshot

Udes se dogodio u nedelju ujutru, kada je autobus najpre udario u stub nadvožnjaka, a potom se survao u jarak pored puta.

U vozilu je bilo 34 dece i šestoro odraslih, dvoje dece je zadobilo teže povrede, a jedno je prebačeno na intenzivnu negu sa teškim povredama glave.

Ostali putnici, deca od 11 do 13 godina i vođe puta su iz nesreće izašli bez ozbiljnijih telesnih poveda.

“Vozač je stradao, drugi vozač je povređen. Neka deca su sa lakšim povredama prebačena u bolnicu u druge medicinske objekte“, navela je gradonačelnica Midelkarka, grada u čijoj blizini se dogodio udes, Jana Romel Opstel.

Ministarstvo spoljnih poslova Velike Britanije je izdalo saopštenje u kom navodi da na sve načine pokušava da, uz saradnju sa belgijskim zvaničnicima, istraži sve okolnosti nesreće.

B92

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: