Više od 34 sata zarobljeni u avionu

Svetske vesti - Subota 12.04.2014 - 15:01

Avion kineske kompanije na liniji Njujork-Hongkong bio je zbog uluje zadržan više od 16 sati na jednom aerodromu u Kini, a putnici su sve vreme proveli u avionu. Njihov ukupan boravak u avionu, dok nisu stigli na odredište, premašio je 34 sata.

Nije im bilo dozvoljeno da napuste avion (Ilustracija: gdestinacija.com) Nije im bilo dozvoljeno da napuste avion (Ilustracija: gdestinacija.com)
Putnici su sve vreme proveli u avionu Kataj Pasifika koji je na pisti čekao dolazak nove posade pošto je prvoj ekipi isteklo predvidjeno radno vreme.
 
Nova 16-člana posada je gliserom prevezena iz Hongkonga do luke Džuhai u koju je avion prinudno seteo zbog grada. 
 
Let Njujork-Hongkong obično traje 15, 16 sati, ali su zbog prinudnog sletanja zbog nevremena i čekanja na novu posadu, putnici na destinaciju stigli tek posle 34 sata.
 
Neki putnici su se žalili da im nije bilo dozvoljeno da napuste avion, ali kineske vlasti to nisu komentarisale, već su saopštile da su zvaničnici aerodroma obezbedili putnicima vodu i hranu.
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: