Veš za tropske vreline

Zivot i stil - Petak 07.08.2015 - 12:31

Nije lako pronaći dovoljno laganu i udobnu odeću kada je napolju 35 stepeni, a još je teže izabrati donji veš za letnje vrućine.

Teško je odabrati veš za letnje vrućine. Foto: Thinkstock Teško je odabrati veš za letnje vrućine. Foto: Thinkstock

Nije lako pronaći dovoljno laganu i udobnu odeću kada je napolju 35 stepeni, a još je teže izabrati donji veš za letnje vrućine.

Da bi vaša koža mogla slobodno da diše, odlučite se za onaj od kvalitetnog pamuka koji sprečava da se znoj skuplja tamo gde vam najviše smeta.

Prozračni brushalter od lagane čipke sa žicom koji podupire grudi nije samo seksi već vam pomaže da se osećate prijatno i sveže i na visokim letnjim temperaturama.


Ispod majice bez rukava nosite brushalter koji može da proviri sa strane, u nekoj nijansi ili boji majice, ili se opredelite za "brus" sa više traka sa strane koje bolje podupiru veće grudi. I naravno, birajte modele brushaltera iz koga grudi neće da vam "kipe".


Ispod bele odeće nosite veš neutralne nijanse koja se najbolje stapa sa bojom vaše kože, kako se ne bi previše isticao.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: