19. rođendan OK Radija

Lokalne vesti - Nedelja 21.09.2014 - 13:54

OK Radio danas slavi 19. rođendan.

19. rođendan OK Radija 19. rođendan OK Radija

Godišnjicu dočekujemo kao najznačaniji elektronski medij na jugu Srbije i kao jedna od bitnijih čvornih tačaka na srpskoj medijskoj sceni.

U času kada smo počinjali, 21. septembra 1995. godine, nije se moglo ni naslutiti u kom pravcu će se razvijati mala komercijalna stanica kakva smo bili tog trenutka.

Stalno napredujući, OK Radio se izborio za zavidan prostor na srpskoj medijskoj sceni, toliki da smo danas stalni partner EU u nastojanjima da poboljša i dovede u red srpsko novinarstvo.

U stalnom napretku i praćenju tehnoloških novosti OK Radio danas je radio stanica, ali i uticajan veb portal, sa čak do 19.000 jedinstvenih poseta dnevno.

Naše vesti prenose svi značajniji mediji u zemlji, često i u inostranstvu, a naši proboji u sferi istraživačkog novinarstva učinili su da danas postanemo nezaobilazan faktor ne samo na medijskoj, nego i u čitavoj društvenoj sferi Vranja i juga Srbije.

Zabrinuti za medijske slobode i finasijsko stanje u medijima, sa olakšanjem smo dočeklli nove medijske zakone, za čije se donošenje borimo svih ovih godina.

Ostajući na liniji sopstvene misije i vizije, ipak sa zebnjom gledamo u budućnost.

Ono što ostaje nepromenjeno je odnos OK Radija prema svima koji prate naše sadržaje. Nećemo vas izneveriti, ma koliko bilo teško preživeti na tržištu koje ne postoji i čija pravila se diktiraju u nekakvim mračnim kancelarijama.

U času slavlja možemo samo da kažemo: hvala svima koji nas pratite, vaša podrška daje nam snagu da izdržimo i nastavimo da rastemo, uprkos svemu.

I možemo još da obećamo - mi se nećemo menjati u nastojanjima da promenimo sve oko sebe.

Vaša pomoć na tom putu neophodna nam je i dragocena.

Redakcija OK Radija

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: