“Anđeli” pali pod Hisarom

Lokalni sport - Utorak 30.09.2014 - 05:34

Vranje – Fudbaleri Nebeskih Anđela, ekipa vranjskog Garnizona, izgubili su, u 7. kolu fudbalske zone Jug, u Leskovcu od ekipe Sloge, minimalnim rezultatom 1:0 i pružili žestok otpor domačinu.

FK Nebeski Anđeli FK Nebeski Anđeli

Vranjanci su bili ravnopravan protivnik u prvom poluvremenu, a u drugom i bolji, stvarali šanse, ali Mitić, Stanimirović i ostali bili su neprecizni iz izglednih situacija pred golom domaćina.

Gol odluke na stadionu Sloge pod Hisarom pao je u poslednjih desetak minuta utakmice.

 Najpre je u 79. minutu, igrač Sloge Stojadinović  pogodio stativu golmana Olivera Popovića, da bi Marjan Stanimirović u 82. minutu izašao sam pred golom Sloge, ali traljavo šutirao u spoljni deo mreže.
 
U istom minutu, usledila je brza akcija fudbalera Sloge, lopta je na ivici šesnaesterca došla do Stojadinovića koji je 15-tak metara neodbranjivo šutirao u levi gornji ugao gola Popovića i doneo radost svom timu.

Ekipa Nebeskih Anđela nalazi se na 11. mestu na tabeli sa 7 osvojenih bodova.

U narednom 8. kolu “Anđeli” kod kuće dočekuju ekipu Jablanice iz Medveđe.

Za Nebeske Anđele protiv Sloge bnastupili su: Popović, Bojan Ristić, Filipović, Aleksov, Nešić, Trajković, Stanimirović, Branislav Ristić (Ilić), Mladenović (St. Stojković), Stajić (Jovanović), Mitić.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: