BG: Petoro povređenih u lančanom sudaru

Nacionalne vesti - Sreda 01.10.2014 - 08:29

Pet osoba povređeno je u lančanom sudaru četiri vozila koji se dogodio u utorak oko 23h na Novom Obrenovačkom putu u smeru ka Beogradu, potvrdili su porparolka Hitne pomoći Nada Macura i Ministarstvo unutrašnjih poslova.

(Ilustracija) (Ilustracija)

Do nesreće je došlo  zbog otežane vidljivosti, jer je na putu bio gust dim zbog neke paljevine. Automobili su se pri sudaru odbijali i okretalo tako da su bili sa obe strane trake kada je došla Hitna pomoć.

Najteže je povređen muškarac (52) kod koji je zadobio tupu povredu grudnog koša, a sumnja se i na prelom ključne kosti, kazala je Macura i dodala da je pacijent prebačen u Urgentni centar i da je van životne opasnosti.

Muškarac star oko 52 godine zadobio je razderotinu lica, jedna žena (40) povredila je vrat, devojka (27) zadobila je tupu povredu glave, dok je mladić (24) zadobio tupu povredu nosa i obe potkolenice. Svi povređeni prebačeni su u Urgentni centar.
 

Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: