BRUKA: Država zavlači grad Vranje!

Lokalne vesti - Petak 21.11.2014 - 10:34

Iako je Vlada Srbije još početkom prošle godine odobrila Vranju 100 miliona dinara za uređenje Industrijske zone Bunuševac, taj novac još uvek nije prebačen.

Industrijska zona Bunusevac Industrijska zona Bunusevac

Kako saznaje OK Radio, gradsko rukovodstvo se više puta obraćalo Vladi sa zahtevom da se odobreni novac prebaci na račun grada, ali do sada niko nije našao za shodno ni da odgovori na pisma gradske uprave, a kamoli da sredstva uplati.

Prema rečima gradonačelnika Vranja Zorana Antića, te pare očekuju se da u narednom periodu konačno budu na vranjskom računu, ali je datum uplate i dalje neizvestan.

– Novac još uvek nismo dobili, ali ga očekujemo ovih dana.

Dosta vremena je prošlo od odobrenja tih sredstava do sad i bezbroj puta smo se obraćali Vladi Srbije po tom pitanju.

Niko nam nikada nije odgovorio, a para nema pa nema. Mi smo radili Industrijsku zonu, ali je nedostatak tog novca svakako usporavao i usporava realizaciju tog velikog projekta – kaže Antić.

Podsetimo da je Vlada Srbije februara prošle godine odobrila 100 miliona za uređenje Industrijske zone Bunuševac, a da je Skupština Srbije tu odluku usvojila.

Ugovor o dodeli sredstava potpisan je tada sa Ministarstvom finansija.

autor: Aleksandar Aca Stojković

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: