Bujanovac dobija novi trg

Lokalne vesti - Ponedeljak 22.12.2014 - 14:26

Vranje - Do kraja januara naredne godine trebalo bi da budu završeni radovi na rekonstrukciji i uređenju centralnog trga u Bujanovcu.

Novi trg u Bujanovcu košta 54 miliona dinara Novi trg u Bujanovcu košta 54 miliona dinara

Po rečima Zorana Stankovića, predsednika Kordinacionog tela za jug Srbije planirano je da centralna pešačka zona  dobije novo ruho i postane zona unapređenog poslovanja.

- U rekonstrukciju centralnog trga u Bujanovcu, koja se radi u dogovoru Koordinacionog tela i lokalne samouprave, iz budžeta države uloženo je 54 miliona dinara.

Kada  projekt  bude završen, površina od 7.700 kvadrata dobiće potpuno novi izgled, a rekonstruisana je i vodovodna i kanalizaciona mreža – kaže Stanković.

Čitav projekat ima za cilj oživljavanje trga, otvaranje novih prodavnica, restorana i kafića, kao i privlačenje turista.

Projektom je, takođe, predviđeno da se i okolni stambeni blokovi urede i da se obnove fasade, a da u tome pomognu i sami stanari zgrada.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: