Buran remi Zvezde u Kragujevcu

Nacionalni sport - Subota 22.11.2014 - 14:24

Fudbaleri Crvene zvezde i Radničkog odigrali su nerešeno bez golova u subotnjem meču 13. kola Jelen Superlige.

Starsportphoto Starsportphoto

I pored velikog broja prilika na stadionu "Čika Dača" nije bilo golova, pa je aktuelni šampion Srbije i drugu uzastopnu utakmicu remizirao rezultatom 0:0.

Posle novog kiksa Zvezda je ima tri boda zaostatka u odnosu na večitog rivala Partizan, koji u nedelju dočekuje Napredak iz Kruševca.

U centru pažnje u Kragujevcu bio je i sudija Danilo Grujić koji je u nekoliko navrata doneo sumnjive odluke, koje su uticale na rezultat.

Od samog starta gosti su krenuli u inicijativu, ali sve do 27. minuta nije bilo prilika, što zbog bezidejne igre, što zbog očajnog terena. Tada je Bosančić loše šutirao posle centaršuta Mijailovića, pa se na novu šansu čekalo do kraja poluvremena.

Minut pre odlaska na odmor Đorđe Rakić pogodio je prečku, što je bila najava velikih uzbuđenja u drugom delu igre.

Ono je počelo greškom sudije Grujića, koji je isključio defanzivca gostiju Bogdana Planića zbog starta nad Milovanovićem, ali je napadač Radničkog pre faula bio u ofsajdu.

Iako je imala igrača više Zvezda je silovito napadala – odlične prilike imali su Katai, Pečnik, Rakić u više navrata, ali je raspoloženi golman Trifunović uspevao da izađe na kraj.

Sa druge strane, najbliži golu bio je rezervista Irfan Vusljanin, koji je nekoliko puta pripretio Rajkoviću.

Dan pre gostovanja u Kragujevcu dosadašnjem kapitenu Nikoli Mijailoviću oduzeta je traka zbog ponašanja koje ne priliči kapitenu.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: