Čarli Šin: Hoću da budem predsednik Amerike

Zabava - Četvrtak 12.02.2015 - 15:53

Istraživanje sprovedeno 2011. pokazalo je da bi američki Republikanci više voleli da predsednik SAD bude Čarli Šin, nego Barak Obama ili Sara Pelin.

Beta / Todd Williamson/Invision/AP Beta / Todd Williamson/Invision/AP

Deluje da je kontroverzni glumac tu anketu shvatio ozbiljno, budući da je nedavno izrazio ambiciju da se nađe u Beloj kući.

On je u emisiji Flipside rekao da će se možda kandidovati za predsednika Amerike već 2016.

- Sproveo sam istraživanje kojim sam obuhvatio oko 10 likova. U svakoj situaciji, bez obzira na etničku pripadnost, imao sam stoprocentnu podršku - našalio se on.

Šin izgleda već računa na to da će mnogi negodovati zbog toga, imajući u vidu njegove seksualne eskapade i zloupotrebu droga.

“Zamislite da sam u debati. Lik mi kaže: ‘Ti si uradio to i to’, a ja samo odgovorim:’Pa?’”

Takođe, naglasio je da bi za vreme mandata radio na donošenju tri zakona: upošljavanje naoružanih vojnih veterana kao čuvara svih škola u Americi, smanjenje poreza od deset odsto u svim segmentima i zakon prema kom bi “svi morali da se opuste”.

Sebe smatra “ustavnim Republikancem” i smatra da onaj poslednji zakon treba da postane deo Ustava.

DAILY MAIL, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: