CR: Neki nisu hteli da igram

Svetski sport - Četvrtak 24.04.2014 - 07:34

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je da oseća da neki ljudi nisu želeli da vide njega na terenu u polufinalu Lige šampiona protiv Bajerna.

BETA/AP BETA/AP

Portugalac je proteklih nedelja imao problema sa povredom kolena, ali i sa navijačima svog kluba, koji su mu zviždali sa tribina.

- Bio sam uplašen, ovo je moja prva utakmica posle tri nedelje, ali imam samopouzdanje. Bilo je tu nekih koji nisu želeli da igram, ali je bilo i onih sa drugačijim mišljenjem. Biću u perfektnom stanju za nekoliko nedelja - najavio je Ronaldo.

Real je savladao sa 1:0 ekipu aktuelnog šampiona Evrope u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona, a Ronaldo je učestvovao u akciji kod gola, uposlio je Fabija Koentraa, koji je asistirao Karimu Benzemi.

- Nije bitno ko nije želeo da igram, sada treba da se radujemo. Nisam ljut, sve je gotovo, Kristijano će uvek biti tu da pomogne. Ovo je dobar rezultat za nas, imamo prednost i ako postignemo jedan gol u gostima biće nam mnogo lakše - zaključio je Ronaldo.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: